Holiday Resort for Sale Reviews

Rankings from various websites of the Holiday Resort: Monte do Vale Porquinhas.

We are very thankfull for all the good reviews on our Holiday Resort that our guests have posted on various sites such as Zoover, Tripadvisor and AirBNB.
In the years from 2011 till 2015 when this resort was active the Zoover ranking was between 9.1 and 9.3 out of 10. The reviews on Tripadvisor and AirBNB since 2013 where both 4,5 out of 5.

Holiday Resort for Sale - Zoover award winner gold
Zoover award winner gold

Reviews from our guests of this magnificent Holiday Homes Resort.

We are proud of the high rankings on the various websites, but the most valuable reviews are written in our guests books. In the past years guests wrote, illustrated with drawings and photos, about how they experienced their holidays at Monte do Vale Porquinhas. Most of these stories speak of the peace and tranquility, the space, the nature and the hospitality. How they enjoyed the beautiful surroundings. In the most cases the children didn’t want to leave.
There are more than 200 pages of enthusiastic stories, so we are not able to show them all.

2 - Holiday Resort for Sale - Goatherd
Goatherd


Some of the pages from our guests books of this beautiful Holiday Resort.

Click on the pictures to enlarge.

Weißt du wieviel Sternlein stehen. An dem weiten Himmelszeit. Nur der Herr hat sie gezählet. Dass Ihm auch nicht eines fehlet..
Thomas & Susanne (Sept 2014)

Dag Wilma en Jan, Heerlijke dagen gehad op, in en rondom jullie paradijslijk Portugal. Dank voor de gastvrijheid. Heel veel goeds in alle rust en ruimte, groeten; Dag Wilma en Jan! Het was hier echt super fijn!! We hebben heerlijk gezwommen!! en we hebben heerlijk een vuur gemaakt. Naar de volle maan gekeken en naar de prachtige bergen!! Doei Rosa Vale
Norbert, Sterre, Rosa, Anne en Ghislaine (Aug 2013)
{Drawing Anne: “Porquinhas bij nacht”}

Lieber Jan und liebe Wilma,
Wir finden es toll hier und fühlen uns pudelwohl. Schade, dass wir morgen schon abreisen müssen. Boeska hat es richtig gut hier!
Jule, Betty, Jakob und Christian (April 2013)

Beste Wilma en Jan, We zitten hier sinds zaterdag de 21e in de Pinheiro, de blokhut boven op de heuvel. Het lijkt alsof we hier al jaren wonen ook al zijn we nog niet bij de zee geweest. Het ontvangst met het heerlijke gebak met ijs was als een godsgeschenk na een lange, hele, stoffige reis. Ook het evangelie  volgens Maria Magdalena dat Jan mij op haar naamdag te lezen gaf, kwam als een geschenk  uit de hemel.  ’s Ochtends vroeg loop ik graag een stukje hard, dit keer naar de grote weg. Dankzij de welhaast bijbelse vergezichten en Jans ‘evangelisatie’ was het voor zelfs een 3e generatie ongelovige niet moeilijk voor te stellen hoe het er aan ’t begin van onze jaartelling aan toe ging in ’t nabije oosten. Dat waren andere tijden, terug naar de onze. Na de heerlijke wandeltocht naar Cercal en de dito heerlijke beloningen bij de bakker, maken we ons nu op voor een tocht langs de zee. Gisteren hebben we in de 'sala comum' naar Avatar gekeken, een indrukwekkend technisch hoogstandje van formaat, zowel vóór als tijdens de film. De filmische omgeving en de film zelf worden nog eens extra onderstreept door avonturen van Orson, Jan & Wilma’s kleinzoon waar onze dochter Rayaël al dagenlang het zwembad mee 'onveilig' maakt. Kortom, de hele familie heeft ’t reuze naar z’n zin, en dat belooft alleen nog maar meer te worden
tot we de 28e helaas moeten vertrekken. En dan nu een tekening van Rayaël: Groetjes en bedankt voor de fijne tijd in de Pinheiro! De buitendouche is echt een attractie, dat wil ik thuis ook! (de buren niet) Beste Jan en Wilma, Wat een prachtige plek in deze rustige vallei. Het huisje Medronheiro is super ingericht. Buiten is het ook super. Een oase van rust, met zoals Jitske heeft getekend, een bananenboom voor onze deur. De wandeling door het waterwingebied was, met het gezelschap van Busca, erg leuk. Hoogtepunt was natuurlijk de klim bij de waterval. Lotje heeft de waterval, inclusief klimop getekend. Ook stroomt er water! Daarvoor zullen wij terug moeten komen. De stranden van deze streek zijn fantastisch. Ongelofelijk hoge golven bij Porto Covo met achter  de enorme rotspartijen een poedelvijver voor de kinderen. De wandelingetjes over kliffen met grootse uitzichten en de klauterpartijtjes over rotsen gaan wij niet vergeten. Ook jullie gastvrijheid en hulp bij het vinden van een dokter (verstopt oor) en een garage. Oh, en dan vergeet ik bijna de gevonden zeeëgels bij het mooie strand Almograve. Hartelijk dank voor alles.
Selina, Hans & Rayaël (July 2012) | Kim, Tjalling, Lotje en Jitske (July 2012)
Dienie: Ik viel op jullie site meteen op de blauwe deur! Na 4 dagen drukte van Lissabon,kwamen we op 7 mei in een oase van rust terecht. Het huisje overtrof onze verwachtingen en de plek waar het staat lijkt het paradijs op aarde. De stilte is er oorverdovend en de natuur mooi en ongerept. Enkele wandelingen gemaakt met Boeska als gids en metgezel. Ook de omgeving bezocht, met als hoogtepunt de hoge rotskust van Cabo Sardão met de ooievaarsnesten. Op Vale Porquinhas kom je helemaal tot rust. Nog ’n weekje naar Lagos en via enkele dagen Madrid weer terug naar Nederland; terug naar de drukte van alledag! Tips: Bezoek in Lissabon Parque des Nações: mooie hedendaagse architectuur, Lees (in deze perfecte omgeving): Fado Alexandrino van António Lobo Antunes. Jan en Wilma, Bedankt voor de hartelijke ontvangst en goede zorgen! Beste Jan en Wilma, Vorig jaar in september vond ik jullie op het internet, ik was gelijk enthousiast. ’s Avonds toen René thuiskwam het meteen laten zien. We hebben er gelijk een mailtje aan gewaagd en we konden kiezen, alles was nog vrij. Wij hebben gekozen voor de Pinheiro (de blokhut). Eindelijk is het dan zover, we staan voor de 5,5 km lange oprijlaan. Na deze hindernis genomen te hebben, zien we opeens jullie prachtige woning. Na een hartelijke ontvangst blijkt dat we nog een stukje naar boven moeten en daar is dan ons onderkomen. Wat een natuur en wat een rust. ’s Morgens tijdens ons ontbijt komt de herder met zijn schapen langs, we voelen ons net Heidi en geiten-Peter. De wandeling van de waterwinning gedaan. Door de natte winter en voorjaar bloeien er nog heel veel bloemen. De klim bij de waterval was een hele uitdaging maar misschien namen wij wel het verkeerde pad (is niet zo vreemd voor ons). Bij een andere wandeling kwamen we uit in de tuin van Jan en Wilma. Wij wensen jullie heel veel geluk met jullie onderneming en ik denk wel tot een volgende keer want het is hier fantastisch.
Emile & Dienie (May 2010) | René en Adri (May 2010)

Lieve Wilma en Jan, Dank jullie wel voor alles deze 12 dagen. Het was een onvergetelijke vakantie voor ons. Ook heel fijn jullie uitgebreid gesproken te hebben. Jullie hebben echt een paradijsje gevonden. Geniet ervan. Stiekem zijn we wel een beetje jaloers, dus als je ooit oppas nodig hebt; just call us! We hebben genoten van de rust, de wandelingen, klim en klauterpaden, zwembad, het weer, de fantastische stranden. We komen zeker (D.V.) een keer terug. Pinheiro (op de berg) is de top! Heel veel groeten,
Mirjam, Corné, Lotte en Bram (Aug 2010)
{Drawing Lotte: “Bram met voeten in zwembad, Lotte op duikplank; op achtergrond de bergen met geitjes.”} 

For more details look on the page Secluded Property
If you want more information you can send us an email.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.